Werkzaamheden Zijlbrug beginnen vrijdagavond

De werkzaamheden aan de Zijlbrug die afgelopen weekend zouden beginnen, starten komend weekend. Tussen komende vrijdagavond 21.00 uur en maandagochtend 06.00 uur, is de brug volledig afgesloten voor al het verkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid. Voetgangers en fietsers kunnen gebruik maken van een pontje, dat op zaterdag vaart tussen 08.00 en 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 22.00 uur. De brug is afgesloten, omdat het asfalt en beton vervangen worden en er nieuwe bestrating en belijning komt. De werkzaamheden aan de Zijlbrug die afgelopen weekend zouden beginnen, starten komend weekend. Tussen komende vrijdagavond 21.00 uur en maandagochtend 06.00 uur, is de brug volledig afgesloten voor al het verkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid. Voetgangers en fietsers kunnen gebruik maken van een pontje, dat op zaterdag vaart tussen 08.00 en 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 22.00 uur. De brug is afgesloten, omdat het asfalt en beton vervangen worden en er nieuwe bestrating en belijning komt.

Tijdens het weekend van 24 tot en met 26 juli worden er rij-ijzers en voegovergangen aangebracht. De brug is dan alleen dicht voor auto’s. Voetgangers en fietsers kunnen er wel overheen.

Tijdens beide weekenden worden de auto’s omgeleid via de Engelendaal – P. Snoepweg – Hoge Rijndijk – Kanaalweg – Voorschoterweg – Churchilllaan

– Dr. Lelylaan – Plesmanlaan -Stationsplein – Schipholweg en Willem de Zwijgerlaan.

Het openbaar vervoer wordt op de twee vrijdagen vanaf 21.00 uur omgeleid. Als de werkzaamheden uitlopen, gaan ze in het weekend van 31 juli tot en met 2 augustus verder.

Leiden Nieuws Regio zijlbrug


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×