Kunst binnen & buiten

Onder de titel ‘Mobilier Urbain á Publicité Illuminé’ zijn de kunstwerken te zien, die tijdens de Lakenfeesten 2008 overal op straat de Mupi’s sierden. De werken zijn te zien in combinatie met ander, vrij werk, van dezelfde kunstenaars. Het is verrassend om de levensgrote werken naast elkaar te zien hangen, in plaats van door de stad verspreid. De diversiteit valt daardoor extra op in het werk van bekende en minder bekende kunstenaars, binnen verschillende disciplines. Hoe verhoudt het toegepaste werk zich met het vrije werk van een kunstenaar, die ‘voor de straat’ werkt? De tentoonstelling is nog te zien tot en met 2 augustus in Kunstcentrum Haagweg4. Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×