Brabantse ondernemer wint sponsorloterij Leiden Culinair

De Brabantse ondernemer Kees van Middendorp, kocht vrijdagavond 3 juli een aantal loten voor de sponsorloterij op Leiden Culinair. Tot zijn grote verrassing bleek deze kunstliefhebber het schilderij ‘Next’ van de Leidse kunstenaar Casper Faassen te hebben gewonnen. Van Middendorp keerde afgelopen woensdag terug naar Leiden, om de prijs uit handen van voorzitter Rob van Marwijk in ontvangst te nemen, in aanwezigheid van penningmeester Thijs Hemmes en de kunstenaar zelf. Deze keer kwam de Brabantse ondernemer met een busje, want ‘Next’ heeft een flink formaat. De loterij was een initiatief van Leiden Culinair en Kunsthuis Leiden.
Foto: PR. 

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×