Leidenaar met lange kerfstok aangehouden

Vorige week vrijdag is een Leidenaar aangehouden, die heel wat op zijn geweten heeft. De 19-jarige bekende schuldig te zijn aan 91 delicten, die plaatsvonden in april, mei en juni, in Leiden en Voorschoten. Het gaat daarbij onder andere om insluipingen, vernielingen, inbraken in woningen en bedrijven, diefstal van fietsen en brandstichtingen. Inmiddels heeft de politie 45 van die delicten kunnen koppelen aan aangiftes.

De man werd gevonden naar aanleiding van een uitzending van Team West op 26 mei. De politie vroeg toen aandacht voor vernielingen in de Stevenshof. Een getuige had gezien hoe de 19-jarige de ruit van een politieauto en het raam van een kapsalon ingooide. Hij greep de dader toen vast, maar deze wist hem te ontglippen. Naast de 19-jarige zijn nog vijf mededaders aangehouden. De hoofdverdachte is aan justitie voorgeleid.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×