De Leids-Cubaanse dansschool Salsiando tijdens de Peurbakkentocht, foto: Jacqueline Borg.

Salsadansen op de Leidse Millenniumdoelendag

Victoria Koblenko zal volgende week zaterdag de Leidse Millenniumdoelendag presenteren op het Stadhuisplein. Naast een informatiemarkt over de Leidse stedenbanden met Buffalo City en Juigalpa, is er een uitgebreid cultureel programma voor jong en oud. Terwijl de kinderen knutselen, of genieten van het voorlezen, het poppentheater of piñata-slaan, kunnen de ouders djembé-spelen, Afrikaanse hapjes proeven, of eindelijk Salsa leren dansen onder leiding van de Leids-Cubaanse dansschool Salsiando. VN-Ambassadeur Kitty van der Heijden verricht de feestelijke opening. Schrijfster Conny Braam leest voor uit eigen werk en de Afrikaanse schrijver Vamba Sherif is eveneens aanwezig; beide schrijvers zullen hun boeken signeren.

De Millenniumdoelendag vindt plaats op zaterdag 11 juli van 10.00 tot 17.00 uur . Meer info en volledig programma: www.juigalpa-leiden.nl.  

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×