K&G Music Moves in Zoeterwoude

Wie wil zien hoe K&G haar kampioenstitels in Kerkrade gaat verdedigen, is zondag welkom in Zoeterwoude. Daar verzorgt de Show- and Marchingband dan een try out voor de regio. Op 2 augustus vinden in Kerkrade de show- en marswedstrijden van het Wereld Muziek Concours (WMC) plaats. Dit vierjaarlijkse concours dat internationaal wordt erkend als het belangrijkste festival voor de blaasmuziek, heeft K&G op haar naam gezet. Om de kampioenstitels te verdedigen, zijn er een show en enkele marsen uitgewerkt, waaraan de vereniging de afgelopen maanden hard gewerkt heeft. Zondag kan het publiek dit alles komen bewonderen.

Met de show “Music Moves” neemt K&G het publiek mee op een muzikale tijdreis, die begint in de Romeinse tijd met muziek uit de film Ben Hur. Het orkest speelt verschillende stijlen van muziek en laat de manier waarop mensen door de eeuwen heen op muziek hebben bewogen zien. Er klinken Middeleeuwse muziek, bekende klassieke werken, blues, musical, soul, pop en volksmuziek. Voor de marswedstrijden zijn de Amerikaanse mars “Architect of Victory” en de speciaal voor K&G gecomponeerde Russisch getinte mars “Marsh Leidenski Molodvoc” ofwel de “Mars van de Leidse Lefgozers” ingestudeerd.De show is zondag te zien op het terrein van de ijsbaan in Sportpark Haasbroek in Zoeterwoude en begint om 13.00 uur. Naast de Show- and Marchingband K&G, zullen ook de beide andere K&G orkesten optredens verzorgen.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×