Duinwaterbedrijf Zuid-Holland voortaan Dunea

Vanaf morgen is Duinwaterbedrijf Zuid-Holland niet meer. Het bedrijf heet per 1 juli namelijk Dunea. Deze naam is opgebouwd uit de woorden “dunes” (duinen) en “l’eau” (water). Voor deze naamsverandering is gekozen, omdat de oude naam volgens Directeur Piet Jonker, niet langer bij de organisatie past. Hij is van mening dat Dunea de verschillende taken van het bedrijf beter benadrukt. Dunea levert immers niet alleen schoon drinkwater, maar is ook de beheerder van een aantal natuur- en recreatiegebieden.

Niet alleen de naam van de organisatie verandert, ook het uiterlijk ondergaat een metamorfose. Als logo is gekozen voor een kikker met het onderschrift “duin & water”.Alle klanten van Dunea worden per brief over de naamswijziging geïnformeerd. Voor hen verandert er verder niets.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×