SieboldHuis bij Verre Verwanten

Aanstaande zaterdag schenkt Verre Verwanten Radio van Teleac wederom aandacht aan een Leids museum. Dit keer is het programma te gast bij het SieboldHuis aan het Rapenburg, waar stilgestaan wordt bij 400 jaar handelsbetrekkingen tussen Nederland en Japan.Presentator Ben Kolster praat in de Panoramakamer met prof. dr. Matthi Forrer over Philipp von Siebold en over de relatie tussen Nederland en Japan. Verslaggeefster Patricia Cronie neemt een kijkje bij de Japanse curiosa van Philipp von Siebold, die in het museum tentoongesteld is.

Verre Verwanten Radio is tussen 14.00 en 14.45 uur te horen op Radio 5 (747 AM). Op www.verreverwanten.nl is meer informatie te vinden.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×