Rob Baars Collective komt met eerste cd

Bij het Theehuis in de Leidse Hout wordt op zaterdag 4 juli de eerste cd van het ‘Rob Baars Collective’ gepresenteerd. Het collectief rond de Leidsezanger/gitarist Rob Baars bestaat verder uit gitarist René Merbis en bassist Joost van der Graaf. Hiernaast zijn op de cd ook Bas Kleine op mondharmonica en op drums Charles Schouten te horen. Tijdens de presentatie zijn gastoptredens te verwachten van Rinus Groeneveld op sax en eerder genoemde Charles Schouten op slagwerk.

Het repertoire in het genre americana, een crossover van blues, folk en country, bestaat uit warmbloedige en eigenzinnige bewerkingen van songs van onder andere Tom Waits, Bob Dylan en Lucinda Williams. De presentatie begint rond 14.00 uur

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×