Israëlische kunstenaars bij Olof Art Gallery

Olof Art Gallery is trots op het feit, dat vier Israëlische kunstenaars hun werk tentoonstellen in deze Leidse galerie, die in augustus vorig jaar werd geopend. De galerie presenteert werk van zowel ‘outsider art’ kunstenaars (kunstenaars met een verstandelijke beperking) uit binnen- en buitenland, als ‘non outsiders’, die wel vanuit de puurheid en oorspronkelijkheid kunst maken. De vier Israëlische kunstenaars, Yaniv Cohen, Eyal Ben Zevi, Rony Yarkoni en Yair Levy maken bewogen en uniek werk, soms met felle kleuren, soms in simpele potloodtekeningen. De expositie met de titel ‘Promise of Mind’ is nog tot en met 26 juli te bekijken. Meer info: www.olof-art.nl.  

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×