Informatiebijeenkomst Roze Woonvoorziening

Iedereen die belangstelling heeft voor het project Roze Woonvoorziening Leiden kan op zondagmiddag 21 juni terecht op een algemene informatie­bijeenkomst van het COC Leiden. Er zal dan een videofilm worden vertoond, waarna er een discussie zal plaatsvinden. Ook is er een ‘ervaringsdeskundige’ aanwezig die vragen over wonen als groep kan beantwoorden. De videofilm die tijdens de bijeenkomst vertoond zal worden, heet ‘Zelfstandig en toch samen’ en is gemaakt in opdracht van de Landelijke Vereniging Groepswonen van Ouderen (LVGO). Deze vereniging informeert en begeleidt belangstellenden en initiatiefgroepen bij het verwezenlijken van een woonproject.

‘Zelfstandig en toch samen’ brengt vier verschillende woongroepen in beeld. Drie daarvan draaien al jaren, en de vierde zit in de bouwfase. Naar aanleiding van deze film zullen leden van de werkgroep en het publiek discussiëren. Daarbij wordt ingaan op de verschillende woongroepen die tijdens de film aan bod komen. Bij de discussie zal ook Maryse Kars aanwezig zijn, die al tien jaar in een woongroep in Den Haag woont.

Programma
15.00 uur: Welkomstwoord door Peter Bootsma (voorzitter COC Leiden)

15.10 uur: Doel van de bijeenkomst met korte inleiding door Peter van Eeten (voorzitter werkgroep Roze Woonvoorziening Leiden)

15.20 uur: Vertoning van videofilm Zelfstandig en toch samen en aansluitende discussie

16.15 uur: Gelegenheid tot het stellen van vragen aan ervaringsdeskundige Maryse Kars

16.30 uur: Samenvatting

16.35 uur: Mogelijkheid tot inschrijven als belangstellende voor de woonvoorziening

16.45 uur: Slotwoord

De informatiebijeenkomst vindt plaats in het pand van COC Leiden, De Kroon. Dat bevindt zich aan de Langegracht 65 in Leiden. De toegang is gratis. Informatie, achtergronden en nieuws over het project staan op de website Roze Wonen in Leiden: //www.cocleiden.nl/rozewonen.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×