Meer vrouwen aan de top in Zuid-Holland

Afgelopen dinsdag heeft provinciesecretaris Mariëtte van Wieringen namens Zuid-Holland het Charter Talent naar de Top ondertekend. Dit houdt in dat de provincie zich er voor gaat inzetten de diversiteit in de top van de organisatie te vergroten. Deze ondertekening past in het streven van de provincie naar gelijke kansen voor mannen en vrouwen. Ook sluit het aan bij de inspanningendie de provincie de afgelopen jaren al deed om meer vrouwen aan de organisatie te binden en om vooral meer vrouwen in leidinggevende functies te krijgen. Nu is ongeveer 40% van de medewerkers en 25% van het management vrouw. Binnen zes maanden levert Zuid-Holland een plan van aanpak waarin is vastgelegd hoe de provincie er voor gaat zorgen dat het vrouwelijk talent op topposities de komende drie tot vijf jaar verder toeneemt. Zuid-Holland is de eerste provincie die het Charter ondertekend heeft.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×