Ook verontruste bezoekers van het LAK theater zetten zich nog steeds in voor het behoud en hebben de website www.hetlaktheatermoetblijven.nl in het leven geroepen.

D66 wil LAK theater redden

D66 Leiden wil dat het LAK theater in ieder geval tot na de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar openblijft. De partij hoopt dat een nieuw college daarna de ambitie zal hebben om de onderhandelingen met onder andere de universiteit voort te zetten en het LAK theater te behouden. Gisteren had de partij een overleg met het college van bestuur van de Universiteit Leiden. Daaruit kwam naar voren kwam dat de universiteit bereid is mee te werken aan het openhouden van het LAK theater totdat er nieuwe verkiezingen zijn geweest.

D66 vindt dat het College van B&W alle kansen moet grijpen om het LAK theater voor Leiden te behouden. Zeker nu blijkt dat de universiteit bereid is mee te werken. De partij zal daarom bij de perspectiefnota met een motie komen om t/m 2011 als gemeente een substantieel bedrag mee te betalen aan het behoudt van het LAK theater.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×