Gisteren was het weer Nationale Straatspeeldag en dat werd in vele Leidse wijken uitbundig gevierd. Het weer hield zich gelukkig nog wat koest in onze regio en zo konden de kinderen in bijvoorbeeld de Os- en Paardenlaan, weer heerlijk genieten van het springkussen, de draaimolen, de stormbaan, en van het schminken en snoepen. Ook in Leiden-Noord werd de Straatspeeldag uitbundig gevierd. Bij buurthuis het Spoortje was wethouder Pieter van Woensel aanwezig in verband met de gevaarlijke verkeersituatie op de kruising van de Bernhardkade-Kooilaan-Surinamestraat, ontstaan door de afsluiting van de Willem de Zwijgerlaan. De wethouder nam de handtekeningen van de verontruste buurtbewoners in ontvangst en deed en passant even mee aan het straatfeest door een potje met de kinderen te sjoelen.

Foto: Frans Lardee.

Volop kinderfeest in Leidse wijken

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×