Foto: PR.

Muzikale zwerver speelt klassieke muziek

Muziektheatergroep Orkater brengt een speciale kindervoorstelling in de Leidse Waag ‘De Verb(l)azing’, die kinderen vertrouwd maakt met klassieke muziek. Multi-instrumentalist Beppe Costa speelt de hoofdrol als zwerver, die op een vuilnisbelt fantasievolle muziekinstrumenten bouwt uit materialen als flessen, pvc-buizen en blikjes. Met vijf kornuiten (musici van het Eolian Ensemble) vormt de muzikale zwerver een straatorkest, waarmee hij muziek van Bach, Vivaldi, Kagel en Ligeti uitvoert. De voorstelling, geschikt voor kinderen vanaf zes jaar, staat onder regie van Gijs de Lange, die een van de drijvende krachten achter kindertelevisieprogramma ‘Het Klokhuis’ is.

De Waag, vrijdag 12 juni, van 19.00 tot 20.00 uur. Kaarten kunnen telefonisch bij de kassa van Stedelijk Concertgebouw Leiden worden gereserveerd (071-513 17 04) of via de website: www.stedelijkconcertgebouwleiden.nl.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×