G.F. Haendel, foto: PR.

G.F. Haendel's (Leidse) Water Muziek

In het kader van de Cum Laude Concerten, zal G.F. Haendel’s ‘Water Music’ uitgevoerd worden door ‘Sarabanda’, onder leiding van Mariëtte Holtrop, in de Leidse grachten. Op zondag 14 juni, om 13.00 uur, komt de boot met muzikanten aan bij de ‘De Waterlijn’ Prinsessekade T/O 5. Er wordt een muzikaal rondje Beestenmarkt gevaren en om 14.45 uur voor etablissement Einstein aan de Nieuwe Rijn 19 enkele stukken gespeeld. Om 15.00 uur vaart de muziek naar Annie’s Verjaardag en om 16.15 uur wordt er aangelegd tussen café “Barrera” Rapenburg 56 en het Academiegebouw Rapenburg 73.

De boot van waar ‘Sarabande’ deze beroemde compositie gaat spelen is ter beschikking gesteld door Peter Labruyere en is 12.40m lang en 3.20m breed.

Bij slecht weer verplaatst het orkest zich naar het Rijksmuseum van Oudheden, Rapenburg 28. (Tempelzaal, toegang gratis.) Meer info: www.cumlaudeconcerts.nl.  

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×