Tekening van Mia van de Burg, foto: www.kunstzoektmuur.nl.  

Kunst Zoekt Muur in Leiden

‘Kunst Zoekt Muur’ organiseert zondag 14 juni een verkoopexpositie in het atelier van kunstenaar Marjan Waanders in het Leidse Kunstcentrum Haagweg. Onder het motto: ‘het is nu tijd voor écht waardevolle dingen’ is het werk te koop van drie kunstenaars: Imara Reuling met recente installaties in diverse technieken, Mia van de Burg met tekeningen en objecten en gastvrouw Waanders met keramische collages. ‘Kunst Zoekt Muur’ biedt gevarieerd en betaalbaar werk in verschillende disciplines, speciale oplagen en aanbiedingen.

Bovendien kan men in informele sfeer kennismaken met de kunstenaars, onder het genot van een hapje en een drankje.

Het atelier is die dag geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Meer info: www.kunstzoektmuur.nl.  

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×