Rozen of natte sponzen gooien bij theatersportwedstrijd

De Leidse theatersportvereniging ‘Ontzettend Nodig’ speelt aanstaande donderdag een theatersportwedstrijd tegen ‘Iets Anders’ uit Utrecht. Bij de wedstrijd draait alles om improvisatie en proberen de teams zo leuk, spannend en grappig als maar mogelijk is, de verschillende scènes neer te zetten. Het publiek kan suggesties geven en hun waardering of afkeuring kenbaar maken door met rozen óf met natte sponzen te gooien. De winnaar wordt gekozen door een deskundige jury en het publiek.

De wedstrijd vindt plaats op 11 juni en begint om 20.15 uur in theater Haagweg, Haagweg 4, Leiden.

Meer info en reserveren van kaarten: www.ontzettendnodig.nl.  

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×