Carillonconcerten Stadhuistoren

Deze zomer zal het carillon van het Stadhuis zijn bronzen stemmen over Leiden laten klinken tijdens een aantal zomerconcerten. Deze bespelingen gaan steeds vooraf aan de orgelconcerten van de stichting Cathedral Organ in de Hooglandse Kerk. De beiaardiers die de klokken laten klinken, zijn: Bauke Reitsma (donderdag 16 juli), David van der Vlies (donderdag20 augustus) Janno den Engelsman (donderdag 17 september) en Jasper Stam (donderdag 15 oktober). Zij hebben allemaal een Mastersdiploma, maar hebben geen vaste aanstelling als bespeler van een carillon. Ieder concert duurt van 19.30 tot 20.15 uur. Het programma hangt aan de voordeur van het Stadhuis, aan het Stadhuisplein.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×