Foto: Marjo Heemskerk.

Vandaag stemmen voor Europa

Van 7.30 uur tot 21.00 uur vanavond kunnen alle Leidse stemgerechtigden hun stem uitbrengen voor de verkiezing van het Europese Parlement. In de Sleutelstad wordt gebruik gemaakt van de stempas. Dat betekent dat iedereen kan stemmen in een kieslokaal naar keuze. Voor het eerst is het verplicht om naast het stembiljet ook een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Op de website Uheefthetvoorhetzeggen.nl staat alle informatie over de verkiezingen. Ook is daar een aantal stemwijzers te vinden.

Een overzicht van alle stemlokalen is te vinden op de website van de gemeente Leiden. Ook op het Centraal Station is weer een stemlokaal ingericht.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×