Taart van Ankie voor het goede doel, foto: PR.

Taart eten voor Goede Doelen

De Leiden Road Runners Club organiseert aanstaande zondag een trimloop langs de Korte Vliet en door de Vlietlanden. De club viert dit jaar haar vierde lustrum en daagt de leden uit om doormiddel van allerlei acties zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor goede doelen in de Leidse regio. Behalve door mee te doen aan de hardloopwedstrijden of wandeltocht, steunt men ook het goede doel door taart te eten. De opbrengsten van dit lustrumjaar gaan naar onder andere: een klauterrek voor Speeltuin de Speelschans, een speciale tent voor gehandicapte kinderen van de Mauritsgroup in Voorschoten en loopschoenen voor ‘Hollen met Hara’ uit leiden-Noord.

Er kunnen afstanden gelopen worden van 2,9; 5,8; 10; 16,7 en 21,1 kilometer. Start en finish bij Sportcomplex De Vliet aan de Voorschoterweg (bij het Bastion Hotel). Inschrijven kan vanaf 09.00 uur in de kantine van de LRRC. Wandelaars kunnen dan meteen van start en de trimloop start om 10.30 uur.

Meer informatie www.lrrc.nl.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×