Ontzettend Nodig speelt theatersportwedstrijd

Op donderdagavond 11 juni speelt de Leidse theatersportvereniging Ontzettend Nodig een theatersportwedstrijd tegen Iets Anders uit Utrecht. Bij theatersport draait alles om improvisatie. Twee teams van vier personen strijden tegen elkaar door zo leuk, grappig, spannend etc. mogelijk geïmproviseerde scènes te spelen. Veelal aan de hand van door het publiek gegeven suggesties voor bijvoorbeeld locatie, karaktereigenschap of relaties.

Het publiek mag rozen gooien om zijn waardering te uiten of juist natte sponzen als blijk van afkeuring. De “rechters” geven samen met het publiek punten voor de gespeelde scenes zodat aan het eind van de avond de winnaar bekend is. Het winnen van de wedstrijd is echter bijzaak, de teams streven naar een vermakelijke wedstrijd voor zowel publiek als spelers.

De voorstelling begint om 20.15 uur in theater Haagweg, Haagweg 4 in Leiden. De toegang bedraagt 7 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Voor informatie en reserveringen: www.ontzettendnodig.nl of 06-13292779

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×