Leiderdorper vast na relletje op Breestraat

Een 19-jarige Leiderdorper is afgelopen zondag aangehouden bij een relletje op de Breestraat. Rond 01.55 uur stuitte de politie op het opstootje, dat zich voor een café afspeelde. Een 20-jarige Leiderdorper meldde dat hij door de 19-jarige geslagen was. Daarop wilden de agenten de verdachte aanhouden. Deze weigerde mee te werken en moest uiteindelijk met behulp van een nekklem op de grond worden gelegd, waarna hij per auto naar het bureau werd gebracht. De verdachte is daar verhoord en ook zijn er getuigenverklaringen opgenomen. Deze getuigenverklaringen komen echter niet overeen. Bovendien blijft de Leiderdorper ontkennen dat hij geslagen heeft. Het incident wordt in een dossier vastgelegd voor justitie.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×