Horecapersoneel rukt Leidenaar uit handen politie

Medewerkers van een horecagelegenheid op de Grent waren afgelopen zondag zo boos op een Leidenaar, dat ze hem uit de handen van agenten rukten. Rond 02.30 uur zagen twee passerende agenten hoe de 21-jarige Leidenaar uit een horecagelegenheid werd gezet en vervolgens een ruit ingooide. De agenten pakten hem vast om hem aan te houden voor vernieling. Voor ze echter tot verdere actie over konden gaan, rukten horecamedewerkers de Leidenaar los en begonnen hem te slaan. Ze negeerden bevelen van de politie om de man los te laten. Uiteindelijk slaagden de dienders erin de Leidenaar te ontzetten en mee te nemen naar het bureau. Er is aangifte gedaan voor het vernielen van de ruit.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×