Vrijwilligers Rode Kruis gehuldigd

Dit jaar zijn elf vrijwilligers van het Rode Kruis Leiden en omgeving gehuldigd. Tijdens de slotbarbecue vorige week vrijdag was burgemeester Lenferink aanwezig om hen te onderscheiden en de bloemen uit te delen. Elly Brachter-van Willigen en Ron Ruygrok kregen een onderscheiding omdat zij al 35 jaar vrijwilliger zijn voor het Rode Kruis. Cor Kiers werd onderscheiden omdat hij 25 jaar als vrijwilliger actief is en Jos van der Donk, Joke van der Poel en Greet Brakhoven-Houtman, werden gehuldigd vanwege hun 20-jarig lidmaatschap. Tenslotte kregen Chris van Duuren en Joop van Zijp een onderscheiding omdat zij 15 jaar actief zijn.

Ria Dickhoff, Phieneke Cannoo en Jeanine de Clercq ontvingen bloemen. Zij zijn de peilers van de afdeling Welfare van het Rode Kruis. Deze afdeling verzorgt onder andere taal- en naailessen voor allochtonen, organiseert vakanties en houdt soosbijeenkomsten voor ouderen.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×