Rhijnhof zoekt archiefmateriaal voor lustrum

Rhijnhof bestaat in 2010 100 jaar. Wat vroeger een landgoed van Oegstgeest was, is nu de grootste begraafplaats van Leiden. Rhijnhof wil dit lustrum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en heeft een lustrumcommissie samengesteld, waaraan ook oud-burgemeester Cees Goekoop deelneemt. Deze commissie wil onder andere een expositie samenstellen over 100 jaar Rhijnhof. De begraafplaats heeft slechts een klein, historisch fotoarchief. Dit geeft helaas geen beeld over de volledige 100 jaar. Daarom roept de commissie de Leidenaars op, al hun foto’s, herinneringen en ander archiefmateriaal over Rijnhof beschikbaar te stellen. Materiaal kan gemaild worden naar info@rhijnhof.nl. Ook kan het worden gestuurd naar Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 4, 2332 HZ Leiden.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×