Werk van Mareke Geraedts. Twee culturen smelten samen om zo in een vernieuwde vorm verder te gaan: Oer Hollandse bordjes met Arabische teksten in de etalage van Moussaten Slagerij.

Galerie Tamtam presenteert 43 kunstenaars in Leiden-Noord

In het kader van het jaarlijkse culturele buurtfestival Tamtam, vindt dit jaar voor de tweede keer Galerie Tantam plaats. 43 kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren hun werk op ongewone plaatsen in Leiden-Noord. In etalages van Marokkaanse slagers, bij de ingang van de Turkse moskee, in de videotheek, kapperzaken, Albert Heijn, de buurthuizen, het gezondheidscentrum en de ouderenvoorziening de Rondedans, zijn installaties, schilderijen en andere kunstuitingen te bewonderen. Wethouder Jan Jaap de Haan zal op 5 juni, om 17.00 uur Galerie Tamtam openen in de Beatrixstraat.

Voor en tijdens de opening, tussen 15.30 en 19.00 uur, zijn er tijdelijke installaties en performances door vijf kunstenaars te zien. Kunstenaar Piet Franzen zal tijdens de openining een aantal gedichten voorlezen.

Galerie Tamtam loopt van 5 tot en met 28 juni. Meer info en deelnemerslijst: www.sonjavank.com/tamtam.  

Vanaf 1 juni is een speciale kunstroute te downloaden vanaf de site.

Meer info Tamtam festival, dat loopt van 12 tot 20 juni: www.tamtamfestival.nl.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×