Opening dansvoorstelling 'Luchtruim' in Hooglandse kerk

‘Fields of Wonder’, een gezelschap van beeldende kunstenaars, dansers en spelers, creëerden speciaal voor de ‘Leidse Luchtwerken’ het interactieve theaterspektakel: ‘Luchtruim’. Het publiek wordt betrokken in de voorstelling en geprikkeld door een samenspel van beelden, geuren en geluiden. Wethouder John Steegh zal op vrijdag 5 juni om 15.00 uur de voorstelling in de Hooglandse Kerk openen. De locatie is gekozen, omdat deze markante Leidse kerk letterlijk naar de hemel reikt en bovendien flink wordt aangetast door de luchtkwaliteit. Meer info en andere speeldata: www.deleidseluchtwerken.nl.  

Cultuur Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×