Rijbewijzen ingenomen bij alcoholcontroles

In het weekend was het weer raak. Naast een aantal processen-verbaal, raakten een paar automobilisten ook hun roze papiertje kwijt. Op de Dobbedreef moest een 50-jarige Leidenaar blazen en scoorde een fiks percentage. Het was al de tweede keer, dat hij betrapt werd op het rijden onder invloed. De absolute ‘drinkkampioen’ van het weekend was een 50-jarige automobilist uit Hillegom, die gesnapt werd op de Opaalstraat. De man had ruim vijf maal de toegestane hoeveelheid alcohol ingenomen en ook hij werd al voor de tweede keer betrapt. Een 65-jarige Leidse vrouw had eveneens te diep in het glaasje gekeken voor zij achter het stuur van haar auto kroop. De blaastest mislukte, dus werd er bloed afgenomen.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×