Week van de Diversiteit bij Universiteit leiden

De Universiteit Leiden organiseert van 25 tot en met 29 mei de ‘Week van de Diversiteit’. In deze week staan de bewustwording van het internationale en multiculturele karakter van de universiteit en de ontmoeting en samenwerking tussen medewerkers en studenten uit verschillende culturen centraal. Er worden diverse lezingen, presentaties, workshops en debatten gehouden. Daarnaast kan men meedoen aan het maken van een kunstwerk, een verhaal schrijven, films bekijken en proeven van speciale gerechten in de universitaire restaurants.

Iedereen is van harte welkom om aan een of meer activiteiten en evenementen mee te doen en de culturele diversiteit binnen de Universiteit Leiden te ervaren.

Meer info en volledig programma: www.weekvandediversiteit.leidenuniv.nl.  

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×