Europees lijsttrekkersdebat in Pieterskerk

Vijf Leidse studie- en studentenverenigingen organiseren donderdag 28 mei in het kader van de Europese verkiezingen een lijsttrekkersdebat in de Pieterskerk. Met het debat willen de verenigingen dat jongeren en studenten goed geïnformeerd op 4 juni het stemhokje ingaan. De lijsttrekkers van VVD, CDA, D66, PvdA, SP en Groen Links zullen aan de hand van actuele stellingen debatteren onder leiding van een ervaren debatleider. Voorafgaand aan het debat zullen burgemeester Lenferink en vice-Rector Magnificus van de Uniersiteit Leiden Rietje van Dam-Mieras een inleiding verzorgen.

Deelnemers aan het debat zijn Wim van de Camp (CDA), Thijs Berman (PvdA), Dennis de Jong (SP), Hans van Baalen (VVD), Sophie in ’t Veldt (D66) en Judith Sargentini (GroenLinks). Sjerp van der Vaart verzorgt als directeur van het Bureau Europees Parlement een slotwoord.

Het debat begint om 19.30 uur. De zaal gaat open om 1.00 uur.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×