Leidse uitkomsten 21minuten.nl bij PvdA

Op 21minuten.nl kunnen Nederlanders online hun mening geven over de grootste problemen van het land. De PvdA zal op vrijdag 5 juni de eerste Leidse resultaten van dit online opinieonderzoek bekendmaken. Dit jaar staat 21minuten.nl vooral in het teken van de huidige economische situatie, het klimaat en Europa. Omdat de uitkomsten van het onderzoek ook voor politieke partijen van groot belang zijn, onder meer bij het opstellen van het verkiezingsprogramma, roept de PvdA de Leidenaars op, de vragenlijst massaal in te vullen. In aanwezigheid van onderzoeker Pepijn van Dijk, worden op 5 juni de uitkomsten besproken. Belangstellenden zijn vanaf 20.30 uur welkom in het Hooglandse Huys, op de hoek van de Hooglandse Kerkgracht en de Moriaanstraat.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×