Basisscholieren aan de slag met poppenspel

Een aantal leerlingen dat in groep 8 van verschillende Leidse basisscholen zit, leert de fijne kneepjes van het poppenspel. Poppentheater Lalafee geeft hen een aantal workshops, waarna de kinderen in juni tijdens een presentatie aan het publiek laten zien wat ze hebben geleerd. Vervolgens zal de groep theatervoorstellingen verzorgen in de verzorgingshuizen van Stichting Libertas. Tijdens deze voorstellingen zullen de spelers de toeschouwers actief bij hun spel betrekken.

De Stichting ter bevordering van het Poppentheater heeft het project “Poppen verbinden mensen” opgericht, om de contacten tussen de verschillende generaties te bevorderen. Het wordt gesponsord door het Oranje Fonds, Fonds 1818, Stichting RCOAK en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×