Opbouw Leiden Marathon in volle gang

Er is vandaag hard gewerkt aan de opbouw voor de Leiden Marathon, die morgen plaatsvindt. Op de locaties van de voor- en na-inschrijving en het afhalen startnummers in de Pieterskerk en het bagagedepot en kleedruimte op de Garenmarkt, is alles in gereedheid gebracht. Het Pieterskerkplein zal als een soort pleisterplaats functioneren met een leuk dagprogramma. Zo is er een terras geplaatst en wordt er voor iedere afstand een warming-up gehouden. Tussendoor is er een basketball- en een dansdemonstratie en voor kinderen treedt kindercircus Atleta op. Ook is er een springkussen en kunnen er ponyritjes worden gemaakt. Het belooft morgen een spannende dag te worden. Volgens Metio Consult wordt het prima ‘loopweer’.

Opbouw bij de Pieterskerk, foto: Marjo Heemskerk.

Leiden Nieuws marathon2009


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×