Stichting Orgelstad Leiden zoekt orgelverhalen

De Stichting Orgelstad Leiden (SOL) is op zoek naar mooie orgelverhalen. Het mooiste verhaal zal in het volgende Leidse Orgelmagazine worden gepubliceerd. Inzendingen mogen uit maximaal 2.500 woorden bestaan en moeten gaan over het thema “orgel”. Niet alleen verhalen, maar ook columns, dialogen en dergelijke zijn welkom, al dan niet geïllustreerd. De jury die de inzendingen beoordeelt, bestaat uit Maarten ’t Hart en Maarten Biesheuvel, beiden lid van het Comité van Aanbeveling van SOL. Stukken kunnen tot 1 september worden gestuurd naar het secretariaatsbureau van SOL t.a.v. L. Nouwens: ludonouwens@hotmail.com.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×