Het Talentenjacht 2008, foto: Frank van Leeuwen.

Jong talent vaart weer door Leidse grachten

Binnenkort begint ‘Het TalentenJacht’ weer en zullen zeven heel verschillende getalenteerde bandjes door de Leidse grachten varen. De toehoorders worden getrakteerd op afwisselende muziekstijlen, zoals reggae, rock, indie en ska. Zaterdag 23 mei varen ‘The Handsome Poets’ uit. De muziekstijl van deze band is het best te typeren als ‘Indiepop-rock’: creatief, energiek en toegankelijk. Op 13 juni wordt ‘Lick’ te water gelaten en op 27 juni, tijdens de Leidse Waterdagen, zijn er zelfs drie nieuwe talentvolle bands te horen. Alle deze bands dingen mee naar een plek op het Rapenburgfestival en een leuke geldprijs.

Meer info en volledig programma: www.hettalentenjacht.nl.  

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×