Jim Wake & Sleepwalker, foto: PR.

Jim Wake & Sleepwalker brengen eigenzinnige mix in de Burcht

Jim Wake & Sleepwalker, versterkt door Konstantin Iliev – tenor saxofoon, doen Leiden aan en zullen hun eigenzinnige muziek ten gehore brengen in de Burcht. Hun muziek, die kreunt, dreunt, schreeuwt, maar ook een draai kan maken naar melancholie en sentiment, is niet gemakkelijk te omschrijven. Vaak steken de liedjes de draak met alles en vooral iedereen, die zichzelf serieus neemt. ‘Sexy shuffles’, blauwe liefdesliedjes, uitbundige rock, weerbarstige country-deuntjes en andere stijlen uit hun muzikale rariteitenkabinet, wisselen elkaar in rap tempo af.

De twee cd’s die Jim Wake & Sleepwalker in de loop der jaren uitbrachten kregen een warm onthaal van recensenten en enthousiaste reacties van fans in het hele land.

Het concert vindt plaats op donderdag 14 mei, aanvang 21.30 uur. Meer info over de band: www.jimwake.com.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×