Veel belangstelling voor Leidse band Karma's Kitchen

De Leidse band Karma’s Kitchen heeft in eigen beheer een nieuw nummer opgenomen: L.O.V.E. Het afgelopen half jaar werd de single opgenomen in de studio, werd er een videoclip geschoten en een releaseparty georganiseerd. Daarna werd de clip van de single ‘gereleased’ op Youtube. In een week tijd heeft L.O.V.E. al 12.000 hits gescoord op de videosite. Zanger Rémon Beeftink is dolenthousiast over het succes, maar volgens hem zijn de zes jongens van deze jazzy/funky popband er nog niet. “Maar het zou hard kunnen gaan,” denkt Rémon. “Wanneer we alles op alles zetten om L.O.V.E. nog verder te verspreiden tenminste. Internet is voor onze promotionele campagne dé manier geweest om aandacht te vestigen op de single en we zouden gek zijn als we dit niet door zouden zetten. De volgende stap is nog meer aandacht voor de clip via internet en andere media.” Via sleutelstad FM is het nummer ook dagelijkse te beluisteren als ‘regiohit’.

De band ambieert uiteindelijk een plek op de bekende festivals, radio-optredens en een plek tussen de clips op MTV en TMF. Op de vraag of ze hier al klaar voor zijn zegt gitarist Paul Akkermans: “We hebben vier jaar gerepeteerd en geknald om te komen waar we nu zijn, dus wat mij betreft zijn we er zeker klaar voor.”

De ontwikkelingen van deze zes talenten is te volgen via hun website www.karmaskitchen.nl.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×