Leidse basisscholen doen verkeersexamen

Van 7 tot en met 14 mei doen alle leerlingen van groep 7 van de Leidse basisscholen het praktische verkeersexamen. De leerlingen fietsen dan een route in de buurt van de eigen school, krijgen een beoordeling over de veiligheid van hun fiets en tips om die te verbeteren. De politie Hollands Midden en de gemeente Leiden organiseren het praktisch verkeersexamen jaarlijks. Dit jaar helpen leerlingen van de leerweg Sport, Dienstverlening en Veiligheid (Da Vinci College). Zij controleren de fietsen en beoordelen de fietsexamens. Speciaal hiervoor hebben zij een korte training van de politie gekregen tot verkeersregelaar.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×