Politie met visueel gehandicapten naar de Ardennen

Komende maandag trekken 13 blinden en slechtzienden en 12 politiemensen van Hollands Midden naar de Ardennen. Ze zullen daar tot donderdag blijven, om allerlei sportieve activiteiten te ondernemen. Zo trekken ze er op uit met de tandem en maken ze wandeltochten.De singelloop vormt de aanleiding van dit uitstapje. Eén van de goede doelen die zo´n 25 jaar geleden door de Singelloop gesponsord werd, was STAG, een organisatie voor tandemtochten met visueel gehandicapten. Een aantal politiemensen besloot als voorrijder mee te gaan op een tandemtocht en een traditie was geboren.

Omdat dit het 25e jaar is dat agenten en visueel gehandicapten samen op stap gaan, is gekozen voor een tochtje naar het buitenland. Veel deelnemers gaan vrijwel ieder jaar mee.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×