Kapsalon Eric 'Beste Winkel' van Leiden

Kapsalon Eric, gevestigd aan de Ketelboeterssteeg, mag zich twee jaar lang de ‘Beste Winkel’ van Leiden noemen. Dit werd vrijdagavond bekendgemaakt door Centrummanager Joost Bleijie. De verkiezing van de ‘Beste Winkel van Leiden’ is een initiatief van het Centrummanagement Leiden in samenwerking met het Leids Nieuwsblad en werd dit jaar voor de vierde keer gehouden. Uit een voorselectie kon het winkelend publiek een stem uitbrengen op hun favoriete winkel. Het Chocolokaal aan de Botermarkt mag zich dit jaar met trots de ‘Beste Starter’ noemen en de hoofdprijs voor de mooiste etalage ging voor de derde keer oprij naar Damesmode Heerenleed aan de Breestraat.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×