De Gouden broden, van de Leidse kunstenaar Piet Franzen op het festival van vorig jaar; foto: PR.

Kunst in etalages Leiden-Noord

In het kader van het jaarlijkse culturele buurtfestival Tamtam in Leiden-Noord, vindt dit jaar voor de tweede keer ‘Galerie Tamtam’ plaats. Op 20 ongewone plekken, vooral in etalages van winkels, zal het werk van diverse kunstenaars te zien zijn. Kunstenaars worden uitgenodigd om hun werk op deze wijze te presenteren en kunnen zich nog tot 28 april opgeven via: www.sonjavank.com/tamtam. Naast de ‘etalage-expositie’ zijn er rondleidingen, lezingen, workshops en natuurlijk is er veel muziek in een multiculturele sfeer.

Het festival vindt plaats van 12 tot en met 22 juni.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×