Nog tientallen gastgezinnen gezocht voor vakantiekinderen

Europa Kinderhulp Zuid-Holland, die elk jaar voor ruim 400 kinderen uit binnen- en buitenland een onbezorgde vakantie verzorgt, is nog dringend opzoek naar gastgezinnen. Kinderen, die het niet zo gemakkelijk hebben in hun dagelijks leven, kunnen drie weken lang genieten van een onbezorgde vakantie bij Nederlandse gastouders. Het gaat om Franse en Duitse kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. De meeste kinderen zijn al ondergebracht, maar voor enkele tientallen kinderen heeft de organisatie helaas nog geen logeeradres gevonden. Meer info: www.europakinderhulp.nl. Opgeven kan tot de derde week van mei.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×