Open middag Academische Pabo

Vwo-scholieren die belangstelling hebben voor de Academische Pabo, kunnen komende donderdag een kennismakingsmiddag bijwonen. De Academische Pabo is een 4-jarig combinatietraject van de bacheloropleiding Leraar Basisonderwijs (pabo) van Hogeschool Leiden en de bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Leiden. De opleiding start in september. Wie kennis wil maken, is vanaf 13.00 uur welkom op de Hogeschool en universiteit. Hier worden onder meer proefcolleges gehouden. Op www.hsleiden.nl/academische-pabo en www.studereninleiden.nl/studies/info/academische-pabo  staat meer informatie over het programma.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×