The Black Albinos in hun jonge jaren, foto: PR.

'Het Aggie' voor één avond terug in de Sleutelstad

In het kader van het Leids Glibberbal, op 29 april tijdens de Koninginnenacht, zal Leiden weer bruisen van ‘live’ muziek in zo’n 25 cafés. Onder het motto “Hou de Leidenaars in de stad” is een uitgebreid programma samengesteld en hangen er overal in stad posters met daarop de deelnemende cafés, bands en dj’s. In grand café de Nachtwacht, aan de Nieuwe Beestenmarkt, wordt het legendarische muziekcafé ‘Het Aggie’ voor één avond weer in ere hersteld met een optreden van The Black Albinos. De Shoes werden op deze locatie groot en menig Leidenaar vond daar haar of zijn liefje. Organisator Simon Platteel is zelfs in dit pand geboren. The Black Albinos zijn intussen flink op leeftijd, maar swingen nog steeds de pan uit.

De avond begint om 20.30 uur en de toegang is gratis. Vanaf het eind van deze week is het volledige programma te vinden op: www.leidsglibberbal.nl.

Grand Cafe de Nachtwacht, Nieuwe Beestenmarkt 8, Leiden. 

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×