v.l.n.r.: Initiatiefnemer van de Leidse Wijndag, Ernst ten Haaf van Wijnkoperij Henri Bloem, wordt door Jurgen van den Velden gefeliciteerd met de nieuwe witte wijn. Dirigent Norbert Kunst van Praetorius kijkt instemmend toe. Foto Emile van Aelst.

Leidse Wijndag groot succes

Gisteren vond de feestelijke doop van de witte en rode stadswijn ‘Leidens Ontzet’ plaats tijdens de Leidse Wijndag. Beide wijnen, afkomstig uit Spanje, werden onder grote belangstelling, met veel enthousiasme geproefd en goedgekeurd door de secretaris van de ‘3 October Vereeniging’ Jurgen van der Velden. Van elke verkochte fles is één euro bestemd voor ‘Upendo Children’s Home’, een stichting die een weeshuis aan het bouwen is even ten noorden van Mombasa in Kenia.

Het geheel werd opgeluisterd met feestelijke, Spaanse muziek door Preatorius, onder leiding van Nobert Kunst.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×