Waterwoningen in de verkoop

Tijdens de ‘Van denken naar doen’-manifestatie op Zaterdag 25 april in Naturalis, start de verkoop van 42 Waterwoningen en vijf bedrijfsunits. Deze panden zullen verrijzen in Groenoord. In de stadswijk waarvoor de legendarische Groenoordhallen moeten wijken, worden 500 woningen gebouwd. Het aanbod zal bestaan uit huizen voor starters, ouderen en gezinnen. Ook komen er diverse voorzieningen en bedrijfsunits. De Waterwoningen zijn ontworpen door KOW architecten en kosten tussen de 350.000 en 500.000 euro. Het zijn eengezinswoningen aan het water, met aanlegplaats voor een bootje.

Ter herinnering aan de Groenoordhallen geven de gemeente, projectontwikkelaar Groenoord CV en de exploitant van de Hallen een boekwerk uit. Ook komen er in de wijk kunstwerken die aan de Hallen zullen herinneren.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×