Dutch Homeless Cup op Beestenmarkt

De Beestenmarkt fungeert morgen als voetbalveld. Een aantal voetbalteams bindt de strijd met elkaar aan in de tweede speelronde van de Dutch Homeless Cup. Aan deze nationale voetbalcompetitie voor dak- en thuislozen, doen teams uit allerlei plaatsen mee. Het Leidse team bestaat uit spelers van Winnersway. Het winnende team zal in september schitteren op het WK voor dak- en thuislozen in Milaan. De Dutch Homeless Cup is een initiatief van de Stichting Meer dan Voetbal, die is opgericht door de KNVB, de Eerste Divisie en Eredivisie. De wedstrijden beginnen morgenochtend om 10.00 uur. Wethouder Marc Witteman en John de Wolf geven de aftrap.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×