K&G houdt Open Huis

De Leidse muziekvereniging K&G (Kunst en Genoegen) houdt op woensdagavond 28 juni Open Huis. Tijdens de avond zal uitleg gegeven worden over de opleidingen die K&G geeft, het Music Kidsproject en wordt er een bezoek gebracht aan de repetitie van Jong K&G. De Show and Marchingband uit onze stad heeft inmiddels een grote reputatie bij alle Leidenaren. Al in 1962 deed K&G van zich spreken door een hoge notering te halen op het Wereld Muziek Concours. De vereniging heeft rond de 250 leden en krijgt er elk jaar zo’n 20 nieuwe leden bij. Dit jaar kan men nog enkele jongens plaatsen binnen de K&G opleidingen.

Het Open Huis is op woensdag 28 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur. Het clubhuis van K&G is gevestigd aan de J.C. de Rijpstraat 29 in Leiden. Voor meer informatie over K&G: www.keng-leiden.nl .

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×