Sleutels van Zijl en Vliet opent wijkpost in Leiden Noord

Op donderdag 22 juni opent woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet de wijkpost Beatrixstraat in Leiden Noord. Deze wijkpost zal toonaangevend zijn voor de al bestaande en in de toekomst te openen wijkposten van de woningcorporatie. De wijkpost is gevestigd aan de Beatrixstraat 2a, is multifunctioneel en biedt voldoende ruimte voor het organiseren van vergaderingen en andere activiteiten. Op deze manier kunnen bewoners gemakkelijker overleggen over hun directe woonomgeving. De betrokkenheid van bewoners met hun wijk zal hierdoor toenemen en de woningcorporatie is op deze manier nauw betrokken bij wat er in de wijk speelt.

Door het inrichten van wijkposten wil de Sleutels van Zijl en Vliet het voor haar huurders makkelijker maken om contact te leggen met hun verhuurder. In de wijkpost houdt de wijkbeheerder iedere dag spreekuur voor de huurders. Zij kunnen dus in hun eigen buurt terecht met hun vragen en opmerkingen. De woningcorporatie wil zo een nauwe samenwerking met de bewoners realiseren.

De opening zal worden verricht door Marjo Visser, directeur bestuurder van de Sleutels van Zijl en Vliet. Voor de bewoners wordt er op 23 juni een inloopmiddag georganiseerd. Zij zijn dan van 14.00 uur tot 16.30 uur van harte welkom om kennis te maken met de wijkpost en de wijkbeheerder. De wijkpost zal dan voor iedereen te bezichtigen zijn.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×